Top 5 cărți care să te ajute să te integrezi mai bine la birou

 

1. "Cum sa comunici cu oricine" de Leil Lowndes

I-ai admirat vreodata pe acei oameni de succes care, aparent, pareau sa aiba totul? Discuta increzatori la petreceri, vorbesc în cunostinta de cauza la întrunirile de afaceri, au cele mai bune joburi, dau cele mai frumoase petreceri si au cei mai interesanti prieteni.
 
Dar asta nu înseamna neaparat ca sunt mai inteligenti decât tine sau ca arata mai bine. Este vorba pur si simplu de modul în care comunica cu ceilalti.



2.,,Înconjurat de idioți de Thomas Erikson

 - este un ghid practic de comunicare care îți arată cum să identifici și cum să comunici eficient cu diferite tipuri de personalitate, folosind modelul DISC.

3.,,De vorbă cu necunoscuți de Malcom Gladwell 

– această carte explorează impactul interacțiunilor cu străinii și cum putem fi mai empatici în comunicare cu cei din jurul nostru.



4.,,Catalizatorul de Jonah Berger 

– este o carte captivantă despre modul în care oamenii pot să influențeze cu succes mediul înconjurător pentru a obține schimbări pozitive în viața lor.


Sătul să le mai faci tuturor pe plac înainte de a-ţi veni rândul?


ÎNSEAMNĂ CĂ A SOSIT TIMPUL SĂ TE DOARĂ ÎN COT.


Această parodie genială, ilară și pragmatică a bestsellerului lui Marie Kondo, Magia ordinii, te învaţă cum poţi scăpa de obligaţiile nedorite, de rușinea și de vinovăţia asociate cu ele, implicându-te doar în acele situaţii și alături de acele persoane care chiar te fac fericit.